Reacties van clienten

Dag Judith, Eugenie en Janine,

Wij zijn erg blij met Bij Ons. Het is voor onze vader een geweldige ervaring. De laatste tijd zal het bij jullie misschien niet meer zo over komen, maar geloof ons. Dat is wel zo.

Jullie doen uitstekend werk. Het past prima bij de groep mensen die tussen het wal en schip vallen. Kwaliteit is dik in orde, maar vooral de persoonlijke aandacht springt eruit. Het feit dat jullie de groepen beperkt houden is voor iedere cliënt een groot voordeel. Wij hopen dat jullie nog lang door kunnen gaan met dit voortreffelijke werk.Beste Judith, Janine en Eugenie,

Bij Ons vinden wij een geweldig initiatief. Mijn vader vertelt niet alles, weet hij ook niet altijd meer op het moment dat ik er naar vraag. Maar hij gaat graag naar Wijchen toe. Het schriftje is heel handig, dan kunnen we elkaar op de hoogte houden. De activiteiten die jullie organiseren zijn zo verschillend dat het ook niet gaat vervelen. Er is geen "standaard" programma, want dat zou op den duur misschien saai worden.

Ik weet dat hij dan zou zeggen, moeten we dit al weer doen? Programma is helemaal goed, de sfeer zeker ook, en vooral ook het kleine groepje met persoonlijke aandacht. Het lijkt zeker niet op een bejaardeninstelling, iets waar mijn vader allergisch voor is. Wij merken ook dat hij iets beter is met reageren, praten, betrokken zijn enz. Dat komt omdat hij 2 hele dagen uit zijn dagelijkse sleur komt en onder de mensen komt. Op woensdag heeft hij zijn schipperskoor, dus prima indeling van de week voor hem. Meer mag het op dit moment niet worden want hij is ook heel graag thuis, en gaat fietsen en naar de zaak van zijn zoon.

Ik las dat jullie mogen uitbreiden qua ruimte, hartstikke fijn. Ga zo door, het is de perfecte formule.